Frequently Asked Questions

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen van onze klanten. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons via info@twentywaves.nl

Product

Als je je bestelling hebt geplaatst gaat onze designer direct voor je aan de slag en krijg je binnen 24 uur een proefontwerp in je mailbox toegestuurd!

Wil je toch liever een andere kleur? Of een andere tekst of een andere wijziging doorgeven? Geen probleem! We gaan net zo lang door totdat jij helemaal tevreden bent over jouw ontwerp!

Zo krijg je dus altijd een design helemaal naar wens: 100% happiness!


Zodra jouw pakket met de bezorgdienst is meegegeven ontvang je van ons automatisch een mail met daarin de link om de app te downloaden.

De app èn het gebruik is gratis. Je hoeft geen account aan te maken en je hoeft ook niet in te loggen.

Als je je kunstwerk thuis hebt ontvangen en uitgepakt kan je deze dus direct scannen en afspelen. De app herkent jouw soundwave en speelt automatisch je audio of video af. Keer op keer! Plug and play!


 

Hoe leuk is het om je favoriete herinnering te kunnen delen? Iedereen die toegang tot jouw print én de app heeft, kan jouw design scannen en de bijbehorende audio of video afspelen. Je kunt de link om de app te downloaden dus ook delen met iedereen waarvan je wilt dat ze 'm kunnen scannen en afspelen!

Waarom gebruiken wij geen QR code om te scannen?

Wij vinden het heel zonde om een lelijke QR code op jouw artwork te zien. We hebben dus iets veel beters. De app scant jouw soundwave! Bijkomend voordeel is dus ook dat alleen personen die de app hebben jouw artwork kunnen scannen en afspelen, en je soundwave niet te scannen is met de QR functie van een telefoon!
 

De makkelijkste manier is om met je telefoon de "spraakrecorder" of "microfoon" te openen en hier jouw geluid mee op te nemen. Als je jouw geluidsfragment hebt opgenomen en opgeslagen kun je deze bij het personaliseren direct uploaden met de upload button. 

De mogelijkheden zijn zeker bespreekbaar! Neem hiervoor eerst contact op met info@twentywaves.nl

Dit is een gepersonaliseerd product en kan daarom helaas niet retour gestuurd worden. Wij stellen hoge eisen aan onze partners en de drukkerij. Mocht het onverhoopt om een fabricage fout gaan zullen wij het product uiteraard kosteloos herstellen of opnieuw toesturen. Zie ook onze garantiebepalingen.
 

Je krijgt binnen 24 uur na het plaatsen van je order een proefontwerp toegestuurd in je mailbox. Zodra je deze goedkeurt wordt jouw ontwerp direct naar de drukkerij gestuurd.

Je hebt je bestelling daarna binnen 2 tot 6 dagen in huis afhankelijk van de productkeuze. De verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland zijn altijd gratis en ook worden alle bevestigingsmaterialen standaard gratis meegeleverd!