14 creatieve tips voor Vaderdag

 

Moederdag is pas net voorbij maar dadelijk zijn onze papa’s aan de beurt! Wil jij 'fijne Vaderdag' eens op een andere manier zeggen? Kijk dan naar deze creatieve tips voor het ultieme soundwave cadeau! 

 

 1. Neem een brief op. Schrijf een brief en neem deze op met je spraakrecorder. Alle vaders houden van lieve brieven!
 2. Gebruik een chapbook. Een chapbook bestaat uit poëzie en als je een mooie hebt gevonden lees dan de regels voor die over hem gaan.
 3. Beschrijf jouw papa. Kies een aantal bijvoeglijke naamwoorden om hem te beschrijven. Is hij stoer? Lief? Sterk? Laat ze als tekst afdrukken op je design en hij kan het nooit meer vergeten!
 4. Gebruik kleur. Wat is de lievelingskleur van je vader? Is het geel of blauw? Of toch stiekem gewoon zwart? Verwerk het in je design en probeer er een betekenis uit te halen door uit te drukken hoe dankbaar je bent voor hem.
 5. Sing it! Zing zelf een stukje uit zijn favoriete liedje. We laten de Voice of Holland erbij verbleken! 😜 
 6. Vloggen! Hoe leuk is het om op creatieve wijze een video te maken over jouw papa die hij vervolgens kan afspelen door zijn poster te scannen met zijn telefoon?
 7. Gebruik de letters van zijn naam. Neem de letters van zijn naam en bedenk er een leuk woord of zinnetje voor dat bij hem past.
 8. Creëer je eigen geluid. Laat zien hoe creatief je bent door een deuntje op te nemen met misschien zelf wel een gave songtekst?
 9. Gebruik je gitaar. Ben je instrumentaal aangelegd? Maak er dan meteen een echt liedje van. Hij kan ‘m keer op keer beluisteren!
 10. Vlog met je broers/zussen/vrienden. Maak een video waarin iedereen papa een fijne Vaderdag wenst. Succes gegarandeerd!
 11. Vertel jullie verhaal. Je hebt waarschijnlijk zoveel dingen meegemaakt met je vader. Neem een van die verhalen op, haal de herinnering naar boven!
 12. De natuur. Is jouw vader een echte natuurliefhebber? Wat dacht je van het opnemen van natuurgeluiden? Vogels, regen, onweer! Hoe bijzonder is dat?
 13. Wees dankbaar. Waar ben jij jouw papa dankbaar voor? Maak er een lijstje van en geef hem dit als cadeau.
 14. Doe een wens! Bedenk een aantal wensen die jij voor jouw vader hebt en spreek ze uit. Geen mooier geschenk dan dat!

 

Laat je Vaderdag ideeën de vrije loop en begin met ontwerpen!

Let op - In België is vaderdag op zondag 12 juni 2022 . In Nederland is dat een week later op zondag 19 juni 2022!

 

Bekijk de producten hieronder:

👉 Minimalistic Soundwave
👉 Personal Photo Soundwave
👉 Radial Soundwave
👉 Superwide Soundwave

Ontdek onze materialen:

🔹 Poster
🔹 Poster met lijst
🔹 Canvas
🔹 Aluminium

 

>> Ga terug naar onze Homepage
>> Ga terug naar onze Blog