Deel een persoonlijke boodschap

Deel een persoonlijke boodschap

Wat is er mooier dan een persoonlijke boodschap delen? Iemand blij te maken met iets waar je trots op bent dat jij het voor hen hebt ontworpen. Breng een unieke ervaring met onze Soundwave Art.

Waarom een persoonlijke boodschap? 

Iedereen houdt van mooie berichtjes, die we dan ook graag met anderen delen. Een boodschap voor een geliefde, vriend(in) of familie. Het wordt super gewaardeerd als ze zien dat je er moeite in hebt gestoken om met iets bijzonders te komen.

Mooie boodschappen kunnen verschillende dingen betekenen. Denk maar eens aan een betekenisvol gedicht, jullie favoriete liedje, een citaat uit een boek en nog zoveel meer. Al die dingen zijn om te zetten in Soundwave Art. Je kan bijvoorbeeld een gedicht opnemen en als audio gebruiken voor de poster of canvas. Ook kan je een leuke video maken en die omtoveren tot een magisch geschenk. Misschien gaat er binnenkort iemand trouwen en wil je diegene op een originele manier in het zonnetje zetten?

Een persoonlijk bericht heeft waarde 

Een boodschap brengt een waardevolle betekenis met zich mee. Mensen geven boodschappen met een reden, ze willen iemand blij maken, iemand verrassen of iemand ontroeren. Creëer een wonderbaarlijke boodschap voor iemand waar je van houdt.

Een boodschap als cadeau 

Niet alleen zijn speciale boodschappen leuk om in je eigen huis te hangen, maar ook om aan iemand cadeau te doen. Aangezien onze posters en canvassen nog helemaal nieuw in de markt zijn, zullen veel mensen hier nog niet mee bekend zijn. Vandaar dat het zo’n geweldig cadeau is! Niemand zal het zien aankomen en ze zullen versteld staan van jouw attentie! 

Daar bovenop heeft het een altijd een betekenis, waarmee je iets wil vertellen op een bijzondere, ongewone manier. Pak het in met inpakpapier en laat ze eerst raden wat het zou kunnen zijn, we gokken dat ze het niet zullen raden!  Dat is dan ook het leuke eraan, ze zien het niet aankomen. Een echte, geslaagde verrassing dus.

Helemaal origineel 

Wanneer je naar een feestje gaat en je een cadeautje meebrengt, wil je natuurlijk dat die van jou het origineelst is. Daarvoor zijn wij hier, om jou te helpen met het perfecte geschenk. Er is zoveel mogelijk met onze Soundwave Art. Je kan je poster of canvas tot in de puntjes personaliseren en laten bewerken, zodat het een volmaakt cadeau wordt!

Personaliseer jouw geschenk 

Kies de vorm van de soundwave, de kleuren en de achtergrond. Zet er een persoonlijke tekst of boodschap onder, of laat de soundwave voor zich spreken! Het is allemaal mogelijk.

Jouw boodschap is het origineelste geschenk!

Laat jouw ideeën de vrije loop en begin met ontwerpen! 

 

Bekijk de producten hieronder:

👉 Minimalistic Soundwave
👉 Personal Photo Soundwave
👉 Radial Soundwave
👉 Superwide Soundwave

Ontdek onze materialen:

🔹 Poster
🔹 Poster met lijst
🔹 Canvas
🔹 Aluminium

 

>> Ga terug naar onze Homepage
>> Ga naar onze Blog