Over ons

 

 

"Impact door het herbeleven van herinneringen"

 

Dichter bij elkaar

Bij Twentywaves willen we graag mensen dichter bij elkaar brengen. We willen graag blijvende herinneringen creëren en de mogelijkheid bieden om een persoonlijke boodschap te delen met onze dierbaren.

Interactief kunstwerk

Met Soundwave Art zorgen we voor een zichtbare impact in de vorm van huisdecoratie. Een interactief kunstwerk die je zelf helemaal kunt personaliseren en thuis kunt ophangen!

Daarnaast willen we impact creëren doordat je een eigen audio of video fragment kunt afspelen. De mooiste herinneringen van jou, je geliefde, je vrienden, familie en collega's. 

We willen voorkomen dat jouw beeld- of geluidsopnames verdwijnen in een fotoboek, op je telefoon of op een harde schijf. We vinden het zonde dat die herinneringen wegsijpelen naar de achtergrond. 

Een persoonlijke boodschap kan natuurlijk ook! Een manier om dankjewel te zeggen of om iemand te laten weten dat je er voor diegene bent.

Met Soundwave Art brengen we deze mooie herinneringen en boodschappen weer naar de voorgrond!

We hebben als missie dit toegankelijk te maken voor iedereen. Zodat je ze op een originele manier kunt delen met jouw vrienden en familie.

 

Liefs,

Michael en Stephanie