Hoe werkt het?

Wil jij jouw prachtige herinneringen opnieuw beleven? Het gelach van je kinderen, je favoriete liedje of jouw baby’s eerste woordjes? Of heb je een lieve, bijzondere of grappige boodschap voor iemand? Dan zijn de kunstwerken van Twentywaves de perfecte oplossing! Wij vormen jouw stem of ieder ander geluid om naar een unieke soundwave. Iedere stem of geluid is uniek dus je kunt jouw geluidsgolf vergelijken met een vingerafdruk! Je hebt dus echt een one of a kind design in handenVervolgens kun je jouw filmpje of geluid écht afspelen door de soundwave te scannen met onze app op je telefoon. Interactief, origineel en op maat gemaakt!  

   

 

4 soorten designs: 

➢ Minimalistic Soundwave (alleen de soundwave) 

➢ Personal Photo Soundwave (soundwave met foto) 

➢ Radial Soundwave (cirkelvormige soundwave) 

➢ Superwide Soundwave (extra brede soundwave)

Printbaar op 4 verschillende materialen: 

➢ Posters

➢ Posters met lijst

➢ Canvassen

➢ Aluminium

 

Interactieve prints 

Breng jouw unieke audio of video weer leven, door ze ergens in je huis op te hangen en af te spelen. Verrassend, origineel en helemaal authentiek! Waarom zou je je video of audio alleen maar op je telefoon of computer laten staan? Vorm ze om naar prachtige soundwaves en laat jouw meesterwerk tot leven komen!

Ontwerp jouw gepersonaliseerde Soundwave Art

Aan de slag! Maak je keuze uit een van de design en kies je gewenste materiaal en formaat. Daarna kun je ‘m tot in de puntjes personaliseren. Er is de keuze om de kleur van de achtergrond en de soundwave te veranderen. Het is ook mogelijk om een persoonlijke tekst toe te voegen, waarvan je de kleur en het lettertype kan personaliseren! 

100% happiness garantie 

Wij werken met een 100% happiness garantie. Dat betekent dat wij onze klanten altijd tevreden willen houden. Dit doen we door binnen de 24 uur een proefontwerp, gemaakt door onze designer, te verzenden naar jouw mailbox. Je hebt altijd de mogelijkheid om wijzigingen door te geven mocht je toch nog iets aangepast willen hebben. We gaan net zo lang door tot je helemaal tevreden bent met jouw ontwerp. Na jouw goedkeuring sturen wij jouw interactieve Soundwave Art veilig ingepakt op! 

Inclusief gratis app 

Via onze app kun je jouw audio of video keer op keer afspelen. Na jouw bestelling krijg je een mail met daarin de link om de app te downloaden. Je fragment wordt afgespeeld met onze app door je camera op je kunstwerk te richten!

Wees duurzaam, red onze aarde 

Wij hechten veel belang aan duurzaamheid. Daarom wordt er bij elke bestelling een boom geplant, in  samenwerking met Ecologi en The Eden Projects. Je kan de bomen in ons bos zien groeien op onze website, kijk hier voor op onze duurzaamheidspagina! 

Alles wordt op maat gemaakt; is er geen onnodige productie, verspilling van materiaal of onnodig gebruik van ruimte. 

Breng een herinnering of boodschap op een originele manier tot leven!

 

Hoe werkt het?

.

Hoe werkt Twentywaves?