Soundwave Art als verjaardagscadeau? Yes please!

 

Dat dit ongetwijfeld een van de beste cadeaus is voor trouwerijen, jubilea, babyshowers en andere gedenkwaardige dagen staat buiten kijf. Maar wat dacht je van een persoonlijke boodschap voor een jarige?  

Transformeer dat ene gave filmpje van jullie samen om tot een unieke geluidsgolf en de jarige heeft een cadeau om nooit meer te vergeten, letterlijk! 

 

‘‘Lang zal ze leven...’ heeft niet eerder zoveel betekenis gekregen als toen het werd gezongen door de poster te scannen met de app.’ 

 

Hier vind je nog een aantal bijzondere tips om de jarige cadeau te geven wat meer is dan iets tastbaars; een blijvende herinnering op die ene speciale dag van het jaar! 

 

 1. Neem een filmpje op met de hele familie waarin iedereen een stukje zingt van ‘Lang zal ze leven’ of ‘Happy birthday to you’. Plak de losse filmpjes van iedereen aan elkaar en je hebt een zelf geregisseerde film waarin de jarige centraal staat! 

 

 2. Als de jarige de kaarsjes op de taart heeft uitgeblazen mag hij of zij altijd een wens doen. Maar hoe leuk is het als jullie de wensen doen voor de jarige? Spreek al de wensen die je hebt voor hem/haar hebt uit en neem ze op. Persoonlijker wordt het niet! 

 

 3. Heb je een filmpje of geluid van een kindje zijn eerste hartslag? Zet deze om in een geluidsgolf en geef het als cadeau voor de eerste verjaardag! Is het niet tof om jaren later jouw eigen, eerste hartslag terug te horen? 

 

 4. Op zoek naar een beetje humor bij het cadeau? Dan hebben we nog een leuk verjaardagsliedje voor je om in te zingen. Hij gaat als volgt:  “Happy birthday to you, happy birthday to you, you were born in the zoo, you look like a monkey and you act like one too!” Extra leuk voor al die jarige, kleine aapjes onder ons.

 

 5. Hebben jullie de verjaardag van iemand net groots gevierd? Zeker weten dat er dan een hoop filmpjes zijn gemaakt door alle aanwezigen. Vraag iedereen om een filmpje naar je te sturen en maak er een compilatie van! Dan heb je dus nog een extra cadeau voor de jarige, een gedenkwaardige film van die bijzondere dag samengebracht in 1 uniek cadeau wat hij/zij keer op keer kan herbeleven.

 

 6. Heeft hij of zij pas geleden iets heel bijzonders gedaan? Zoals een parachutesprong, een bungeejump, of met een Ferrari gereden? Gebruik dat filmpje dan in de Soundwave Art! De jarige kan deze ervaring dan steeds weer opnieuw beleven. 

 

 7. Zet hem of haar eens flink in het zonnetje door te vertellen hoe lief, grappig, gek, knap en bijzonder diegene is. Succes gegarandeerd! 

 

 8. Beoefent de jarige een sport? Heeft hij of zij een keer een winnend doelpunt gescoord en staat dat op film? Dat is een inkopper! Gebruik dat filmpje in de Soundwave Art en dat magische moment kan steeds weer worden herbeleefd! 

 

“Wie van zijn herinneringen kan genieten leeft tweemaal” 

 

Laat jouw ideeën de vrije loop en begin met ontwerpen! 

 

Bekijk de producten hieronder:

👉 Minimalistic Soundwave
👉 Personal Photo Soundwave
👉 Radial Soundwave
👉 Superwide Soundwave

Ontdek onze materialen:

🔹 Poster
🔹 Poster met lijst
🔹 Canvas
🔹 Aluminium

 

>> Ga terug naar onze Homepage
>> Ga terug naar onze Blog