Onze Materialen & Prijzen

Bij Twentywaves kun je kiezen op welk materiaal je je Soundwave Art wil laten printen.

Je kunt namelijk kiezen om je Soundwave Art te laten printen op een poster van museumkwaliteit, een natuurlijk canvas of een stoere aluminiumplaat. Elk product heeft zijn eigen fijne eigenschappen.
Lees hieronder over de materialen waarop we onze prints aanbieden. Verder vind je onderaan ook een overzicht van de beschikbare formaten en prijzen

Posters

Al onze posters worden gedrukt op dik, gecoat, premium posterpapier met een semi-glossy afwerking. Deze posters gaan zeer lang mee en zullen niet vergelen.


Gewicht: 200g/m2

De posters worden gratis geleverd in een koker van gehard karton; inclusief beschermingsvellen. Daarna wordt de koker ook nog eens verpakt in een stevige verzenddoos. Dat betekent dus dubbele bescherming.

Alle posters zijn FSC gecertificeerd.

Direct naar formaten en prijzen

Poster met lijst

Ben je op zoek naar gemak? Kies dan voor de poster met lijst! Een kant en klaar pakket om jouw design meteen op te hangen! Al onze posters worden gedrukt op dik, gecoat, premium posterpapier met een semi-glossy afwerking. Deze posters gaan zeer lang mee en zullen niet vergelen.

Gewicht: 200g/m2

De houten lijsten zijn verkrijgbaar in 3 kleuren. Zwart, wit en hout. Deze lijsten zijn lichtgewicht en het frame is 2 cm dik. Het plexiglas is shatterproof en heeft aan beide kanten een beschermende folie zodat je verzekerd bent van hij puntgaaf geleverd wordt. Verwijder voor het monteren de folie aan beide kanten.

De poster met lijst wordt geleverd in een verpakking van gehard karton. De lijst in verpakt in dikke, beschermende noppenfolie. Om de hoeken van de lijst extra te beschermen zijn deze ook nog eens extra verstevigd verpakt.

Zowel de lijst als de poster worden in één verpakking verstuurd en zijn beide FSC gecertificeerd.

Altijd gratis verzending en met gratis bevestigingsmateriaal.

Direct naar formaten en prijzen

Canvas

Wil je jouw design geprint hebben op een luxe canvas? Ook dat kan!

Je print wordt gedrukt op een premium, houten frame canvasdoek. De dikte van het canvas is ongeveer 2,5 cm dik.

Jouw ontwerp krijgt met het canvas een natuurlijke look & feel!

Doekspanners en montagesysteem voor aan de muur worden standaard, gratis meegeleverd.

Het canvas wordt voor verzending verpakt in een beschermhoes van dikke noppenfolie en vervolgens gratis verzonden in een verpakking van gehard karton. 

Het canvas en frame zijn beide FSC gecertificeerd.

Direct naar formaten en prijzen

Aluminium

Wil je een stoere uitstraling met een matte afwerking? Ga dan voor aluminium!

Jouw design wordt in 2 lagen geprint op het 3 mm dikke aluminium. Witte delen van jouw design krijgen een semi glossy afwerking. De kleurige en donkere delen hebben een matte laag. Zo ontstaat er een speels kleureffect!

Aluminium is UV-bestendig en kleurvast.

Ook onze aluminiumplaten zijn ready to hang!  Ze worden gratis geleverd met een handig, blind ophangsysteem. Hierdoor lijkt jouw design te zweven aan de muur!

Ook hier gratis verzending.

Direct naar formaten en prijzen

Formaten en prijzen