Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel! Daarom maken we bij Twentywaves bewuste keuzes. We zorgen graag voor een positieve impact op de wereld. 

Op maat gemaakt

Bij Twentywaves creëren we unieke producten die op maat gemaakt zijn. Geen onnodige productie, verspilling van materiaal en onnodig gebruik van ruimte. We gaan pas aan de slag zodra jouw wensen bekend zijn. 

Bij elke bestelling wordt een boom geplant

De bomen in de bossen op de wereld zijn de longen van onze wereld en de woonplaats voor vele dieren en insecten. Ze zorgen voor nodige zuurstof op de wereld en houden evenwicht in het klimaat.

 

EcologiThe Eden Projects

 

Om deze reden werken we samen met Ecologi en The Eden Projects die er voor zorgen dat er bij elke bestelling een nieuwe boom wordt geplant. Zo compenseren we de CO2 uitstoot die we in ons dagelijks leven creëren en dragen we beiden bij aan een gezond en evenwichtige klimaat op aarde. 

Je kunt de ontwikkeling van Het Twentywaves Bos volgen door te klikken op de afbeelding hieronder.

Het Twentywaves Bos

Duurzaam bosbeheer

Bij de drukker wordt er bewust gekozen voor geschikte leveranciers. Deze leveranciers werken met een FSC certificering. FSC staat voor duurzaam bosbeheer. Zo worden er geen bomen gekapt als dat niet nodig is - en als dat niet kan!

FSC


Help jij mee aan duurzaamheid? We staan open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen. Neem gerust contact op hierover via ons contactformulier.