Herbeleef een herinnering

Herinneringen van vroeger herbeleven

 

Herbeleef een herinnering, samen met ons. Wij bieden jou mogelijkheid om een herinnering op een originele manier te kunnen herbeleven. Heb je een sensationeel, prachtig of uitzonderlijk moment beleefd?

In het leven gebeuren er zoveel dingen die we zouden kunnen vergeten. Herinneringen zijn zo belangrijk. Daarom schrijven sommige mensen bijvoorbeeld elke dag in hun dagboek, of filmen ze grote delen van hun leven. Bepaalde momenten zijn zo belangrijk, dat we ze het allerliefst duizend keer opnieuw willen herbeleven. 

Van verhalen tot levensgebeurtenissen, zoals een bruiloft, backpacken in Azië, het bereiken van een bergtop, de laatste kerst met je grootouders, een diploma-uitreiking, kampioen worden met voetbal, jullie eerste optreden of de eerste stapjes van je kind. Het kunnen zo veel dingen zijn!

Herinneringen zijn waardevol 

Mensen hechten meer waarde aan een beleving of een ervaring dan aan materialistische dingen. Geluk dat van cadeaus komt is tijdelijk, maar geluk dat door ervaringen en leuke gebeurtenissen komt blijft voor altijd. Vaak vergeten we de meeste dingen die we hebben gekregen, maar herinneringen blijven voor altijd.

Een dag aan zee – herbeleef de herinnering 

Denk maar eens aan een mooie herinnering. Je bent met je gezin een dagje naar zee geweest en hebt een prachtig moment kunnen vastleggen. Jouw kinderen die aan het spelen en aan het lachen zijn. Een moment dat je nooit zult vergeten! Je voelde je zo gelukkig en compleet, je zou willen dat het elke dag zo was. Wanneer je deze video omzet in Soundwave Art, kan je op elk moment die herinnering herbeleven. Keer op keer. Je hoort het gelach van je kinderen, die gelukkig zijn en volop genieten van het leven.

Uniek en origineel cadeau

Niet alleen is dit een prachtig cadeau voor jezelf, maar ook superleuk om aan iemand van je familie of vrienden te geven als verrassing. Met een soundwave canvas of poster ben je er zeker van dat jij het origineelste idee hebt! Iedereen zal verbaasd en nieuwsgierig zijn. Wat is het? Wat doet het? Waar komt het vandaan? Dé kans om de aandacht te trekken en met het beste cadeau aan te komen op een familiefeest. Er zijn zoveel geschenken die iedereen al wel eens gehad heeft. Denk maar aan bloemen, kleding, sieraden … Het is allemaal leuk om te krijgen, maar met een geschenk als dit zorg je pas echt voor de wow-factor! 

Fleur je leven op met memorabele herinneringen

Feestdagen als kerstmis, nieuwjaar, verjaardagen en alle andere bijzondere gelegenheden worden opgefleurd worden met deze Soundwave Art! Dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Samen met je dierbaren, herinneringen maken en herbeleven. 

Een super originele attentie voor de persoon waarvan je houdt.